O nama

Ukoliko želite da promenite prostor u kome živite, radite, prodajete, uslužujete, izlažete ili bilo šta drugo, a treba vam pomoć u osmišljavanju vašeg novog ambijenta, na pravom ste mestu.

dejanlemez bw 1

Korak 1.

Upoznavanje sa predmetnim prostorom i definisanje zadatka

Predstavlja upoznavanje sa budućim klijentima, merenje i analiza prostora-postojećeg stanja nakon kojeg definišemo projektni zadatak. Ova faza se bazira na interakciji sa klijentom. Kroz razgovore i prezentaciju izvedenih projekata i primera se upoznajemo sa potrebama i željama korisnika prostora-enterijera i formiramo projektni zadatak.

Korak 2.

Izrada dve varijante rešenja enterijera i usvajanje finalnog rešenja

U ovom delu projektujemo dve varijante rešenja enterijera. Kroz funkcionalna rešenja enterijera usklađujemo potrebe i želje klijenata sa prostornim mogućnostima. Kroz izradu moodboard-a (kolaž sa adekvatnim primerima, slikama, materijalima i dr.) predlažemo materijale, boje, teksture i dekoraciju. Nakon detaljne prezentacije i analize predloga rešenja enterijera klijent usvaja konačno rešenje.

Korak 3.

Izrada projekta enterijera

Predstavlja završni korak u kome detaljno razrađujemo konačno, usvojeno rešenje enterijera. Kroz izradu tehničkih crteža i detalja definišemo pozicije, mere i način izvođenja potrebnih radova u enterijeru.. Takođe se, prema dogovoru sa klijentom, izrađuje i vizuelna 3D prezentacija enterijera (3D modeli prostorija predmetnog enterijera).

Izvođenje radova

Vršimo izvođenje svih vrsta građevinsko-zanatskih radova u enterijeru kao i pomoć pri odabiru željenih elemenata.

dejan-lemez
Dejan Lemez CEO&Founder - biografija

Arhitekta sa više od 15 godina međunarodnog i domaćeg radnog iskustva u projektovanju, inženjeringu i konsaltingu.

Diplomirao na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu 2007. godine. Od 2015. godine radi kao samostalni arhitekta u Studio Knap. Odgovoran za efikasno planiranje, delegiranje i koordinaciju